Loading...
 Start Page

Сортирање надградба прилагодување на големината на класифицирање на пакување линии за домати

Подолу ќе ги видите следниве машини:

Processing,sorting,grading and packaging lines for Tomatoes
Kапацитет: 3-4 t/per hour
Година на завршување: 2020
Description
Processing line for tomatoes with capacity 3/4 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
Sorting and Grading line for Tomatoes
Kапацитет: 2-3 t/per hour
Година на завршување: 2018
Description
Processing line for tomatoes with capacity 2/3 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
Grading Line for Tomatoes
Kапацитет: 2-3 t/per hour
Година на завршување: 2016
Description
Processing line for tomatoes with capacity 2/3 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
Sorting and Grading Line for Toamtoes
Kапацитет: 3-4 t/per hour
Година на завршување: 2016
Description
Processing line for tomatoes with capacity 3/4 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
Sorting - Sizing and Grading Line for Toamtoes
Kапацитет: 6-7 t/per hour
Година на завршување: 2016
Description
Processing line for tomatoes with capacity 6/7 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
Sorting - Sizing and Grading Line for Toamtoes
Kапацитет: 3-4 t/per hour
Година на завршување: 2015
Description
Processing line for tomatoes with capacity 3/4 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...
СОРТИРАЊЕ-РАЗВРСТУВАЊЕ-КЛАСИФИКАЦИЈА-ДИМЕНЗИОНИРАЊЕ
Kапацитет: 5-6 t/per hour
Година на завршување: 2013
Description
Електронски сортирач со 2 линии, каде што при празнењето  на плодовите се гледа систем на четкички во движење. На излезните ленти се...
Processing-Sorting-Grading-Sizing and Packaging Line for Tomatoes
Kапацитет: 5-6 t/per hour
Година на завршување: 2012
Description
Processing line for tomatoes with capacity 5/6 t per hour.The line is specialy designed for the proper processing of the tomatoes. The line...

Contact us

Lappa Achaias - 35 km New National Road Patras - Pyrgos

Τelephone: +30 26930 31828

Fax: +30 26930 31448

 

Copyright © 2011 - 2024 Olimpias - Sorting Grading and Packaging Machines for Fruits and Vegetables